Ervaringen

canadese populier

Martin schrijft: 

Wandelen met Sandra geeft mij altijd weer veel energie en inzicht. Haar favoriete omgeving is de natuur/ het bos. Logisch want we zijn allemaal (onderdeel van de) natuur. De natuur spiegelt.

Weg van de drukte en alledaagse zorgen, ontstaat er een rust. En het gevoel om een te willen zijn met die natuur. Sandra helpt je bewust te worden van die natuur om je heen. 

Tijdens de wandeling en die rust kunnen levensvragen naar voren komen en zich verdiepen. Wie ben ik eigenlijk? Waarom ben ik hier op aarde? Wat is de betekenis van dit alles? Vragen omtrent zingeving en spiritualiteit. 

Tijdens de wandeling weet Sandra je te spiegelen en mee te nemen naar jouw dieptes. Ze kent de reis, de zoektocht. Ze stelt scherpe vragen en neemt je mee in het vinden van jouw antwoorden. Ze doet dit op een rustige, vriendelijke maar ook verdiepende en krachtige manier.

Sandra een stukje mee laten lopen op jouw levenspad kan je verrijkende inzichten geven en een boost in je ont-wikkeling. 

September 2022

De natuur spiegelt.

 

Marian schrijft: 

Sandra heeft mij ongelooflijk geholpen met wat er nog lag uit het verleden.

Het afstemmen, de vragen, haar hele manier van doen, de klik die we hadden…

Ongelooflijk wat zij bij mij in gang heeft weten te zetten! 

Ik gun iedereen een Sandra.

September 2022

 

Katjes

Open aanwezig bij wat ook verschijnt.

Sandra schrijft:

Kort na de geboorte van mijn twee dochters begon mijn spirituele zoektocht. Wat is er nog meer waar te nemen buiten onze alledaagse waarneming?

Heel veel boeken, podcasts, gesprekken, trainingen, meditaties verder kan ik daarop veel beter antwoord geven. Een antwoord dat niet vanuit het denken, het rationeel begrijpen komt. 

Wel vanuit voelen op subtiel energetisch niveau, resoneren en innerlijk weten.

Tijdens de wandelingen kan ik mezelf ‘leeg’ maken en samen met jou afstemmen met en open aanwezig bij dat wat verschijnt. 

En kan ik je begeleiden bij dat wat er gezien wil worden. Bij het erkennen en er ruimte voor maken. En kan transformatie plaatsvinden. 

Mocht je interesse hebben, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik zie ernaar uit je te ontmoeten. 

September 2022