Ervaringen

canadese populier

Martin schrijft: 

Wandelen met Sandra geeft mij altijd weer veel energie en inzicht. Haar favoriete omgeving is de natuur/ het bos. Logisch want we zijn allemaal (onderdeel van de) natuur. De natuur spiegelt.

Weg van de drukte en alledaagse zorgen, ontstaat er een rust. En het gevoel om een te willen zijn met die natuur. Sandra helpt je bewust te worden van die natuur in en om je heen. 

Tijdens de wandeling en die rust kan dat naar voren komen wat aandacht wil en zich verdiepen. Ook met betrekking tot zingeving en spiritualiteit. 

Tijdens de wandeling weet Sandra je te spiegelen en mee te nemen naar jouw dieptes. Ze kent de reis, de zoektocht. Ze doet dit op een rustige, vriendelijke maar ook verdiepende en krachtige manier.

Sandra een stukje mee laten lopen op jouw levenspad kan je echt verrijken.

De natuur spiegelt.

 

Marian schrijft: 

Sandra heeft mij ongelooflijk geholpen met wat er nog lag uit het verleden.

Het afstemmen, de vragen, haar hele manier van doen, de klik die we hadden…

Ongelooflijk wat zij bij mij in gang heeft weten te zetten! 

Ik gun iedereen een Sandra.

 

Katjes

Open aanwezig bij wat verschijnt.

Sandra schrijft:

Hoe kan je je op een andere manier verhouden met dat wat moeilijk, lastig of pijnlijk is? Hoe kan je je bewustzijn verruimen en meer leven van binnenuit? In verbinding met dat wat er in je verschijnt en met wie je in wezen bent? De helende antwoorden op deze vragen komen niet vanuit het ego, maar vanuit de innerlijke wijsheid.

Het is belangrijk om in het hier en nu te komen, in het lichaam, en te voelen, ook op subtiel energetisch niveau, waarna innerlijk weten verschijnt (in beelden, gevoelde vermogens, zeer korte heldere inzichten etc).

Tijdens de wandelingen kan ik mezelf ‘leeg’ maken, en volledig open aanwezig zijn bij dat wat er in jou en voor jou verschijnt. En kan ik je begeleiden bij dat wat er gezien wil worden. Er ruimte voor maken en het erkennen. En kan transformatie plaatsvinden. 

Ik ben net als iedereen ‘a work in progress’. Door zelf te blijven experimenteren, te doorvoelen, door me keer op keer vanuit een open aanwezigheid te verbinden met dat wat gezien en doorvoelt wil worden, vindt verdieping en transformatie plaats. 

Mocht je interesse hebben, vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. Ik zie er oprecht naar uit je te ontmoeten!