Leven van binnenuit


Uit de ban van het denken, naar het leven vanuit je innerlijke kompas

In contact met het hier en nu, met het innerlijk weten, met het Leven

Bij deze individuele trajecten begeleid ik je de gerichtheid op het denken en oude patronen naar je innerlijke bron van wijsheid, naar Leven in het hier en nu, naar Leven van binnenuit. Open en aanwezig voor dat wat allemaal verschijnt.

Je maakt een verschuiving van het leven in de ban van het denken en emoties, naar Leven dat gedragen wordt vanuit het hart.

Je maakt opnieuw verbinding met jeZelf, en herkent de meerdere bronnen waar je uit kunt putten. Wanneer deze verschillende bronnen gezien en erkend worden, komen ze op lijn en zijn ze ondersteunend voor dat wat er van binnen, vanuit je hart, gewild wordt. Je vindt je innerlijke kompas die je keer op keer weer kunt raadplegen. 

Door op een dieper niveau te luisteren en dat wat er in jou verschijnt te zien, te erkennen en serieus te nemen, mag dat wat (deels) onbewust was, bewust worden en weer gaan stromen. 

Door dit samen vaker te doen wordt het hart-gedragen bewustzijn, je natuurlijke staat, toegankelijker voor je en vindt er helende transformatie plaats. 

Je leert op verschillende manieren contact te maken met jeZelf en met het innerlijk weten. Zo vind je je eigen waarheid, eigen antwoorden en richting. Je wordt jouw eigen gids. En kan je Leven van binnenuit. 

We wandelen zes keer samen. Daarna kan je beslissen of het rond is of niet. 

Voordat we starten, spreken we eerst een keer af om te ervaren of er een klik is, bespreken waar je vanuit je hart naar verlangt en kan je al ervaren hoe ik werk. Als we doorgaan valt dit onder het traject. Wil je het liever bij deze wandeling laten, dan betaal je eenmalig € 90,-

Voor particulieren kost dit traject € 910,- 

Nieuwsgierig? Neem contact met me op: info@sandradonkers.nl (vermeld daarbij je telefoonnummer i.v.m. spambox)

 

En naar mildheid, ruimte, vrijheid, verwondering, synchroniciteit, openheid.

Wil je de shift maken naar meer verbinding met jeZelf, een ruimer bewustzijn, naar innerlijke waarheid, stabiele kracht, vertrouwen, openheid en liefde? Dat je weet en ervaart dat je elk moment de shift kan maken. En je elke keer opnieuw je kan verbinden met jeZelf, het hart-gedragen bewustzijn, de grotere intelligentie.

Ik zie ernaar dat we dit samen in de natuur ook voor jou toegankelijk maken en ons kunnen verwonderen over wat ontstaat, wat verschijnt.