Werkwijze

Vanuit aanwezigheid, compassie naar wijsheid

Warm licht bos

Ik begeleid je op voor jou passende wijze naar contact maken met het hier en nu. Er kan er een open en onbevooroordeelde ruimte of veld ontstaan waarin dat verschijnt wat gezien wil worden, wat aandacht nodig heeft. 

Ik kan je helpen de verschillende bronnen die je tot je beschikking hebt op een lijn te brengen. Via het lichaam, kijken naar je denken, voelen en willen. En jouw gehele systeem zich gehoord en gezien voelt. Zodat er ruimte ontstaat voor iets nieuws.

Ook kan ik gebruik maken van focussen. Focussen geeft je toegang tot de wijsheid van je eigen lichaam. Het is een zachtaardige en krachtige vaardigheid waarmee je meer kan Leven van binnenuit. Bij het focussen geef je aandacht aan iets in je lichaam dat vaag is en toch voelbaar is en dat te maken heeft met een situatie in je leven of met het verdiepingsproces waar je in zit. 

Als je bij de ‘iets’ stilstaat, op vriendelijke, uitnodigende manier krijgt het de mogelijkheid zich kenbaar te maken. Het is een proces dat je helpt om erachter te komen wie je in wezen bent, wat je werkelijk voelt en wat je echt wilt. Het kan allerlei andere processen ten goede komen.  

 

Wil jij ook vanuit aanwezigheid en compassie contact maken met dat wat er van binnen Leeft?

Neem vrijblijvend contact met mij op. Ik vertel je er graag meer over. 

 

Praktisch

De losse online gesprekken kosten € 90,- per uur excl. BTW. 

De wandelsessies kosten € 135,- per wandeling excl. BTW. 

Het traject waarbij je echt de zachtaardige en krachtige vaardigheid leert van presence, uitlijnen en focussen bestaat uit een telefonische/ online kennismaking en 6 wandelingen of online sessie van ongeveer anderhalf uur. 

De investering is € 900,- excl. BTW 

Voor meer informatie stuur mij een email: info@sandradonkers.nl

Of bel: 06 52 13 62 91

Wandelingen

Naast wandelen in onderstaande wandelgebieden zijn er nog meer mogelijkheden. Wel kunnen er dan mogelijk kosten voor het reizen in rekening worden gebracht. Laten we samen afstemmen wat het meest passend is. 

Schaduwen boomstammen op pad
Delftse Hout
Zonsondergang Bergse Bos
Bergse Bos
Clingendael
Landgoed Clingendael
Regenboog Kralingse Bos
Kralingse Bos
Buizerd
Biesbosch
Plattegrond Broekpolder
Broekpolder

De wandelgebieden

Bospad Kralingse Bos

Kralingse Bos

Laat je verrassen door de diverse sferen in het Kralingse Bos. De diversiteit van bomen, de plas, de eilanden en de open velden. Ook hier kunnen we ons verbinden met het Leven in ons en om ons heen. 

 

De Biesbosch Dordrecht

De Biesbosch is ontstaan na de Sint – Elisabethsvloed in 1421. Dat het een wat ouder natuurgebied is, dat voel je.

 

Aanwezig zijn in het hier en nu en je van daaruit verbinden met het Leven in en om je heen.

Broekpolder

De Broekpolder in Vlaardingen is een van de oudste poldergebieden van Zuid-Holland. 

Door samen in de staat van Zijn in dit gebied te wandelen, kun je in het hier en nu de shift ervaren en de open ruimte betreden, waarin alles mag zijn wat er verschijnt. Zodat het weer kan gaan stromen en er transformatie plaatsvindt    

Delftse Hout

Tijdens deze wandeling lopen we rond de plas. Water, bos en grasvelden wisselen elkaar af. 

Sluisje Delftse Hout

Door samen ons te verbinden met onsZelf in de natuur, vindt openen, ontspanning en verdieping plaats.

Bergse Bos

In het Hoge Bergse Bos kan je het gebied op diverse plekken vanaf verschillende hoogtes waarnemen. Ook in jou kan je van perspectief wisselen. De buizerd laat zich regelmatig zien. Hij roept je op een hoger perspectief in te nemen. En de verschuiving te maken van het hoofd naar innerlijke wijsheid.

 

Landgoed Clingendael

 

Kom tot rust in het hier en nu tijdens een wandeling op het mooie Landgoed Clingendael. Door samen in een staat van Zijn verbinden we ons vanuit het hart met dat wat is. In en om je heen.